Partnerprogramunk (affiliate rendszer)

Szeretnél bevételre, extra jövedelemre szert tenni? Csatlakozz a Facebook Post affiliate progamjához és keress pénzt a sikeres vásárlások után. Magas, alap 15% (vagy ennél is több) részesedést fizetünk minden olyan látogató után, aki az általad megosztott, saját linkkel érkezik oldalunkra és sikeresen szolgáltatást vásárol.

Magas jutalék - hó végi kifizetés

15% vagy ennél is több jutalék Minden, általad érkezett és sikeresen megvalósult vásárlás után a jutalékot jóváírjuk számládon. Hó végén bankszámlára vagy PayPal számlára utalunk (minimális kifizetési limit 15.000 Ft).
img
img

Segítünk marketingeszközökkel

Affiliate fiókodban találsz bannereket, melyeket az ott levő kóddal tudod beilleszteni. Így garantált, hogy aki általad talál rá oldalunkra és vásárol, jutalékban részesülsz.

Statisztikák az oldalon

Affiliate fiókodban lehetőséged van nyomon követni, hogy miként teljesítenek refferaljaid (általad hozott vásárlók). Látod a forgalmat, egyenleged, tranzakciók számát... Így fiókodban bármikor áttekintheted a bevételed.
img

További infók, gyakran ismételt kérdések

A partnerprogram partnereink számára (és számodra is) egy kiváló pénzkeresési mód, amely alapján minden, oldalunkra továbbított és ott érvényes vásárlást befejező látogató által bevételhez jutsz.
animationanimation
Válassz pénznemet
HUFMagyar forint